O Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. συμμετείχε στην Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου και για την προετοιμασία και τον καλύτερο συντονισμό της παρούσης αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη του Σ.Τ.Ο. συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π., Παναγιώτης Μπόλλας, ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – ΠεύκηςΔημήτρης Κοκορόσκος, και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π., Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους και τα υπηρεσιακά στελέχη του ΔήμουΛυκόβρυσης Πεύκης για τον εξαιρετικό σχεδιασμό για την παρούσα αντιπυρική περίοδο.Ο Σ.Π.Α.Π. θα είναι κοντά στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για ότι χρειαστεί στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που έχουμε μέχρι σήμερα.

Ο Σύνδεσμος θα στείλει στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης έναν τετράμηνο συμβασιούχο εργαζόμενο με σκοπό να βοηθήσει στους καθαρισμούς και τις αποψιλώσεις και κατά τις ημέρες υψηλού σταδίου επικινδυνότητας θα λειτουργεί ως πυροφύλακαςστα σημεία που θα του υποδειχθούν από τα στελέχη του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Επίσης πρότεινε την ανεύρεση κατάλληλου χώρου για να τοποθετηθεί με έξοδα του Σ.Π.Α.Π. υδατοδεξαμενή πλήρωσης πυροσβεστικών ελικοπτέρων χωρητικότητας 50 χιλιάδων λίτρων.

Εύχομαι σε όλους καλή και ασφαλή αντιπυρική περίοδο».

Περισσότερα σε Ειδήσεις