Με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Ηλία Γιάτσιο.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. έχει ως σκοπό την παροχή επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και τους φορείς τους, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και του Κοινωνικού τομέα σε ζητήματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης.

Ο κ. Μαυρίδης μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ κ. Ηλία Γιάτσιο και να συζητήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας που παρέχει η Εταιρεία. Η ΕΕΤΑ έχει τεράστια εμπειρία στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, μελετών και δράσεων για να υποστηρίξει ουσιαστικά έργα ανάπτυξης στον Δήμο μας, μέσα από ένα πλαίσιο συνεργασίας και προγραμματικών συμβάσεων. Αναζητούμε και επιδιώκουμε ευρύτερες συνεργασίες για την άντληση και αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων για την ανάπτυξη του Δήμου μας».

Πηγή: xtypos.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις