Υπεραιωνόβιες ελιές φυτεύονται σε επιλεγμένα σημεία της πόλης

Υπεραιωνόβιες ελιές θα φυτεύουν το προσεχές διάστημα σε πλατείες και άλλους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Τα εντυπωσιακά και πανέμορφα δέντρα αποτελούν δωρεά της ΕΡΓΟΣΕ προς τον Δήμο και ήδη έχει ξεκινήσει η φύτευση τους σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Διανύουμε μια περίοδο, στην οποία ο Δήμος μας πρωταγωνιστεί με μια σειρά σημαντικών έργων και δράσεων. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν φαντάσματα και προσπαθούν να δυσχεράνουν το έργο μας. Εμείς ως δημοτική αρχή με σοβαρότητα και μεθοδικότητα συνεχίζουμε να απαντάμε με έργα και δράσεις.

Αξιοποιούμε κάθε συνεργασία και πηγή χρηματοδότησης για έργα και αναπλάσεις που θα αναβαθμίσουν τον όμορφο Δήμο μας. Στο πλαίσιο της δημιουργικής μας συνεργασίας με την ΕΡΓΟΣΕ μας διέθεσε δωρεάν ελιές και ξεκινήσαμε την πρώτη φύτευση υπεραιωνόβιας ελιάς σε κοινόχρηστο χώρο πρασίνου στην είσοδο της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της εταιρείας ΕΡΓΟΣΕ για την δωρεάν διάθεση των δέντρων».