Η ώρα της δικαιοσύνης για την σπείρα που έστησε "εικονικές" κλοπές υπερπολυτελών οχημάτων

Στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι τα μέλη της σπείρας που φέρεται να πραγματοποιούσε "εικονικές κλοπές" υπερπολυτελών οχημάτων

Του Γιώργου Σόμπολου

Μέσω της εταιρίας πώλησης οχημάτων που διαθέτει ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας στα βόρεια προάστια, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, στηνόταν η παράνομη δουλειά που σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, απέφερε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κέρδη.

Δήλωναν δήθεν κλοπές υπερπολυτελών οχημάτων τα οποία είχαν φροντίσει προηγουμένως να παραχωρήσουν ή να πωληθούν σε μέλη της ομάδας. Αφού εισέπρατταν τα ασφάλιστρα, πωλούσαν κομμάτι-κομμάτι τα ανταλλακτικά των supercars ή αφού παραποιούσαν τους αριθμούς πλαισίου, τα "έριχναν" πάλι στην αγορά. Και οι νέοι αγοραστές φυσικά, δεν γνώριζαν το παραμικρό για το ιστορικό των νέων τους οχημάτων.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην Χ. Τρικούπη στην Κηφισιά, ένας γυναικολόγος τέσσερις τρεις ακόμη άνδρες και μια γυναίκα που φέρονται να συμμετείχαν στο κύκλωμα, οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον εισαγγελέα με βαρύτατο κατηγορητήριο και αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν σε ανακριτή.

Περισσότερα σε Ειδήσεις