Δήμος Ηρακλείου: Συνεχίζουμε να πλένουμε καλά τα χέρια μας

Σωστούς τρόπους για το πλύσιμο των χεριών, του σημείου του σώματος που περισσότερο από όλα κινδυνεύει να υποδεχθεί σωματίδια του κορονοϊού ή και οποιουδήποτε άλλου ιού, έδειξαν οι άνθρωποι της ελληνικής εταιρίας παραγωγής σαπουνιών, Αρκάδι, στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ηρακλείου Αττικής οι οποίοι βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το πρωινό της Δευτέρας.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, μοίρασαν μάλιστα δωρεάν σαπούνια για να ενισχυθεί το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να φροντίζουμε για την υγιεινή μας πάντα, πολύ δε περισσότερο αυτή την περίοδο.

«Μπορεί τα μέτρα να χαλάρωσαν, μπορεί να επιστρέφουμε σταθερά στους κανονικούς μας ρυθμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος της πανδημίας δεν συνεχίζει να υπάρχει. Για να διατηρήσουμε, λοιπόν, την καλή εικόνα που ως χώρα έχουμε και να αποφύγουμε νέες περιπέτειες, πρέπει να συνεχίσουμε να κλείνουμε την πόρτα στον ιό με απλές κινήσεις στην καθημερινότητά μας,. Ευχαριστώ την εταιρία Αρκάδι που μας βοήθησε στην προσπάθεια να κρατάμε τους συμπολίτες μας σε εγρήγορση για την Υγεία τους, για το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επτά κρούσματα στην Παραμυθιά – Δεν θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά