Δωρεά από Τούρκο επιχειρηματία σε άπορους Πειραιώτες

Η αλληλεγγύη δε γνωρίζει σύνορα. Τούρκος επιχειρηματίας, δώρισε στον ΟΠΑΝ 350 πακέτα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διανεμηθούν σήμερα μέσω της ΚΟΔΕΠ και της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Αγιαβέφε Γιάσαμ που διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκη και αρχίζει να δραστηροποιείται επιχειρηματικά και στη χώρα μας, έως το τέλος της εβδομάδας θα παραδώσει επίσης, ιατρικό υλικό καθώς και τεστ διάγνωσης του κορονοϊού.

Πριν από λίγες ημέρες απέστειλε στον κ. Βουράκη το εξής μήνυμα: «Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Η χώρα μας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Οι φίλοι και οι γείτονές μας βρίσκονται σε κίνδυνο. Από νωρίς διδάχτηκα να μην σκέφτομαι ποτέ τι μπορεί να κάνει η χώρα μου για μένα, αλλά τι μπορώ να κάνω για τη χώρα μου.

Μου έμαθε ότι κάθε φορά που μπορώ να βοηθήσω τη χώρα μου. Παρόλο που δεν έχω ξεκινήσει τη ζωή μου στην Ελλάδα, αισθάνομαι τελικά ότι βρήκα το πραγματικό μου σπίτι. Ο τόπος στον οποίο ανήκω και τελικά μπορεί να αποκαλείται το σπίτι μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να δωρίσω και να βοηθήσω όσο μπορώ σε όλους τους ανθρώπους της χώρας μας. Για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια δίκαιη πιθανή μάχη εναντίον αυτού του νέου κακού. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να πολεμήσουμε αυτόν τον εχθρό.

Yasam AYAVEFE».

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για την αποδοχή της δωρεάς, το συντονισμό για την παραλαβή της και την παράδοσή της σε όσους έχουν ανάγκη με τη συνέργεια της ΚΟΔΕΠ και της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά.

Πηγή: kanaliena.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις