Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Νοσοκομείο Νίκαιας: Κορονοϊός: Αυξάνονται οι κλίνες για τα κρούσματα

Νοσοκομείο Νίκαιας: Κορονοϊός: Αυξάνονται οι κλίνες για τα κρούσματα

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας Υγείας και των αυξημένων αναγκών νοσηλείας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ανακοίνωσε την αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα.

Ειδικότερα, από 30 κλίνες (12 θετικών και 18 υπόπτων) που διέθετε το νοσοκομείο μέχρι το Σάββατο 19/9/2020, πλέον θα έχει 40 κλίνες (30 θετικών και 10 υπόπτων), προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας του λεκανοπεδίου.

Η κλινική ασθενών Covid-19 θα ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όπως είχε προγραμματιστεί, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος αλλά και της καλύτερης περίθαλψης των ασθενών.

Το Νοσοκομείο της Νίκαιας θα εξακολουθήσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς κορονοϊού ως οφείλει, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ορίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς στη χώρα.

Η παραίτηση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε αποδεκτή και θα συνεχίσει να προΐσταται του ιατρικού προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η γενική συνέλευση ιατρών του νοσοκομείου Νίκαιας είχε δηλώσει πως το νοσοκομείο αδυνατεί να δέχεται επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ