Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη: Συνεχίζονται οι εργασίες στο κλειστό γήπεδο «Μάνος Λοΐζος»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη λειτουργία του κλειστού γηπέδου του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Μάνος Λοΐζος» του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2020.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου, στο πλαίσιο συντήρησης, αναβάθμισης και επέκτασης λειτουργίας των δομών που ανήκουν στη δικαιοδοσία της, αποφάσισε να προχωρήσει στην αποκατάσταση του κλειστού γηπέδου «Μάνος Λοΐζος», το οποίο παρέμενε σε αχρησία για εκτεταμένο χρονικό διάστημα.

Εργασίες

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούν τις εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού και κλιματισμού, την τοποθέτηση καθισμάτων θεατών σε κερκίδες, την τοποθέτηση του παρκέ με διαγραμμίσεις για τα αθλήματα της χειροσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης, και θα ολοκληρωθεί με το βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.

Η συνολική ανακαίνιση του γηπέδου θα συνεχιστεί με συντονισμένες διεργασίες, προκειμένου να αναδειχθεί τόσο ο αθλητικός όσο και ο περιβάλλοντας χώρος, αφού ο Πολιτιστικός Πολυχώρος αποτελεί προτεραιότητα για όλες τις δραστηριότητες του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις