Σχιστό: Η ζώνη σώζει ζωές, το μήνυμα της 20χρονης επιζήσασας από το θανατηφόρο τροχαίο

Την τελευταία τους πνοή άφησαν τρία νέα παιδιά στη Λεωφόρο Σχιστού όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 4:25 και στο αμάξι επέβαιναν τέσσερα άτομα. Η μόνη που γλίτωσε είναι η 20χρονη συνοδηγός, η οποία τραυματίσθηκε ελαφρά γιατί φορούσε ζώνη.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Η παρέα κινούνταν με κατεύθυνση από το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως του αριθμού 98, για άγνωστη αιτία το όχημα, εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά και αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και των δύο συνεπιβατών. Στη συνέχεια, το ΙΧ χτύπησε πάνω και σε άλλα σημεία.

Νεκροί ανασύρθηκαν τρεις νεαροί άνδρες ηλικίας 22 ετών, ο μικρότερος, και 25 ο μεγαλύτερος, ενώ σώθηκε μόνο η 20χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια της σύγκρουσης, με την Τροχαία να μελετά όλα τα σενάρια, ενώ φως στις συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις κάμερες στην περιοχή.

Συγκλονίζει η συνοδηγός: Να φοράτε πάντα ζώνη 

Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η νεαρή συνοδηγός φαίνεται να γλίτωσε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα αναφέρουν ότι από τη σύγκρουση τα τρία άτομα δυστυχώς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στη Λεωφόρο Σχιστού. Τα σώματά τους εκτινάχθηκαν μέσα από το όχημα. Η νεαρή κοπέλα που επέζησε μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Άμεσα στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα.

«Λυπάμαι πολύ για ό, τι αντίκρισαν τα μάτια μου, γιατί μόνο εγώ ξέρω. Το σοκ είναι μεγάλο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών και να φοράτε πάντα ζώνη, αυτός είναι ο λόγος που είμαι ακόμα εδώ. Καλό ταξίδι» έγραψε, μεταξύ άλλων, στα κοινωνικά δίκτυα η 20χρονη, η οποία σε κλάσματα δευτερολέπτων είδε τη Γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, αναφέρει χαρακτηριστικά το protothema.gr.

Περισσότερα σε Ειδήσεις