18χρονος ποδοσφαιριστής έχασε το νεφρό του από χτύπημα

Σοκάρει η είδηση για έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή του Κερατσινίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έπειτα από χτύπημα έχασε το νεφρό του! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του STAR, οι γιατροί τον έστειλαν σπίτι του με παυσίπονα και το παιδί επέστρεψε με αφόρητους πόνους σε άλλο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επείγουσα αφαίρεση νεφρού.

Μία εβδομάδα μετά την περιπέτειά του, ο Μπόρις Χαλβατζίου πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο. «Αισθάνομαι αρκετά χαρούμενος γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ, είχα απίστευτους πόνους και το μόνο που ήθελα ήταν να φύγει ο πόνος…» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κερατσινίου, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει πώς έχασε τον νεφρό του από τη μία στιγμή στην άλλη.

Όπως κατήγγειλαν οι συγγενείς του στο Star, όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, δεν του έκαναν ούτε εξετάσεις αίματος. Του συνέστησαν μόνο να πάρει παυσίπονο. Έτσι επέστρεψαν σπίτι, όπου η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Συγκλονισμένος, ο πατέρας του Μπόρις είπε πως αν δεν πήγαιναν στο Θριάσιο θα είχαν «χάσει» το παιδί. Ο δίδυμος αδελφός του ποδοσφαιριστή είχε κακό προαίσθημα την προηγούμενη νύχτα πριν χτυπήσει ο 18χρονος στην προπόνηση: «Μια μέρα πριν χτυπήσει, δεν μπορούσα να κοιμηθώ αισθανόμουν ότι κάτι κακό θα συμβεί. Όταν τον είδα να υποφέρει στο Αττικό πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να αντέξω».Οι γονείς του Μπόρις τονίζουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον των γιατρών που όπως καταγγέλλουν έδειξαν αμέλεια. Η διοίκηση του νοσοκομείου από την πλευρά της θα απαντήσει εγγράφως όταν γίνει η καταγγελία.