Κερατσίνι: Απίστευτη ουρά σε τράπεζα - Εντάσεις μεταξύ ηλικιωμένων (Video)

Παρά την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοιό και τις συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς, κάποιοι δε λένε να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να υπάρχει συνωστισμός.

Σε τράπεζα σε κεντρικό δρόμο του Κερατσινίου συνταξιούχοι πήγαν να εισπράξουν την σύνταξή τους και όπως μπορεί να δει κανείς δεν τήρησαν καμία απόσταση και κανένα μέτρο προστασίας για τη μετάδοση κορονοϊού! Όλοι είναι στριμωγμένοι στο πεζοδρόμιο καθώς περιμένουν να εισέλθουν ανά δύο, ενώ πολλοί δε φορούν γάντια και μάσκες.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι ανέφεραν ότι στήθηκαν στην ουρά για να εισπράξουν την σύνταξή τους από το ταμείο της τράπεζας ενώ στα βίντεο θα δείτε εντάσεις, ακόμη και τσακωμούς μεταξύ των πολιτών.

Στο σημείο, στο Κερατσίνι κλήθηκε η Αστυνομία και έφτασε περιπολικό συνοδευόμενο από μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να κάνουν αυστηρές συστάσεις και έλεγχο για τα απαραίτητα δικαιολογητικά μετακίνησης. Το περιπολικό παραμένει στο σημείο και προσπαθεί να βάλει τάξη. Κατά πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ δόθηκε εντολή να σταλούν περιπολικά για έλεγχο σε πολλές τράπεζες.

Με πληροφορίες από skai.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις