Ραγκούσης: Απάνθρωπη αδιαφορία του ΥΠΕΣ για τα αλλοιωμένα κρέατα στον Δήμο Σαλαμίνας

 Στα αλλοιωμένα κρέατα που διένειμε η Περιφέρεια Αττικής σε άπορες οικογένειες στον Δήμο Σαλαμίνας, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Β' Πειραιά Γ. Ραγκούσης

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής της Β' Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, μετά τα δημοσιεύματα για διανομή αλλοιωμένων κρεάτων από την Περιφέρεια Αττικής σε οικογένειες στη Σαλαμίνα, δημοσιεύει την απάντηση του Στέλιου Πέτσα, ενώ απαντά εκ νέου στον αναπληρωτή ΥΠΕΣ.

Πέτσας: «Σε απάντηση της ανωτέρω Αναφοράς, σας γνωρίζουμε ότι τα διαλαμβανόμενα στην Αναφορά δεν εμπίπτουν στο πεδίο αρμοδιοτήτων του υπουργείου Εσωτερικών»

«Με την εν λόγω τοποθέτησή του ο κ. Πέτσας επέλεξε να διαφύγει των αδιαμφισβήτητων ευθυνών του υπουργείου Εσωτερικών για το πόρισμα - καταπέλτη των ελεγκτών του ΕΦΕΤ, αναφορικά με τα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία κρέατα που διένειμε η Περιφέρεια Αττικής σε άπορες οικογένειες στον Δήμο Σαλαμίνας.

Τη στιγμή μάλιστα που παρευρισκόταν κατά τη διανομή των κρεάτων στη Σαλαμίνα κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής (Επιτροπή Παραλαβής Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς και Νήσων).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις