Η ΠτΔ στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του 1ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του 1ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας

Την κυρία Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν ο Υπουργός Υγείας Bασίλης Κικίλιας, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, η Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ” Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στον χαιρετισμό της, μετά την τελετή των εγκαινίων η κ. Σακελλαροπούλου τόνισε ότι για δεύτερη φορά, φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας συμπίπτει, με την παγκόσμια υγειονομική κρίση και υπογράμμισε ότι «Το τρίτο κύμα της πανδημίας δοκιμάζει τις αντοχές μας, αυξάνει τους φόβους μας, αλλά και εντείνει τις προσδοκίες που γεννά η επιτάχυνση των εμβολιασμών και η σταδιακή οικοδόμηση της συλλογικής ανοσίας». Όπως είπε: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της ομαδικής μας προσπάθειας. Κάθε συνεισφορά σ' αυτήν, κάθε συμβολή στην ενίσχυση του συστήματος Υγείας της χώρας, αναπτερώνει την αισιοδοξία μας και αναζωπυρώνει την ελπίδα».

Η πτέρυγα αποτελεί δωρεά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο του επετειακού «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020».

Η κ.Σακελλαροπούλου συναντήθηκε επίσης με τον δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο στο δημαρχείο της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα σε Ειδήσεις