Πάμε τσάρκα...στην Σαλαμίνα!

Η νέα εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη πρόκειται οδοιπορική – τουριστική εκπομπή που σας ταξιδεύει στις περιοχές της Αττικής κάθε Τετάρτη 23:30 – 00:30 στο High tv.

Τέχνη, Γαστρονομία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Ιστορία, Αξιοθέατα, Συνεντεύξεις, Mουσική. Επιχειρήσεις και άνθρωποι της καθημερινότητας διαμορφώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γωνιάς της πρωτεύουσας. Ο Δήμαρχος του κάθε Δήμου μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για την πόλη του και απαντάει στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς των κατοίκων.

Στο νέο οδοιπορικό έκανε τσάρκα με δύο επεισόδια στην ιστορική Σαλαμίνα που φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης τουριστών παγκοσμίως. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από την ιστορική Ναυμαχία.

Το πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει το σπίτι που έζησε ο Άγγελος Σικελιανός και στην θαυματουργή Παναγία Φανερωμένη. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος μιλάει για τα σχέδια του ώστε το νησί να γίνει νούμερο ένα τουριστικός προορισμός. Η παραδοσιακή χορευτική ομάδα του νησιού σ΄ ένα όμορφο χορευτικό με την παραδοσιακή φορεσιά και βόλτα στη γνωστή Ιχθυαγορά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή 

Περισσότερα σε Ειδήσεις