Ιδρύεται εποχικό πυροσβεστικό κλιμάκιο στο Αιάντειο

Κατόπιν επαφών του Δήμου με το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ιδρύθηκε εποχικό πυροσβεστικό κλιμάκιο στο Αιάντειο με σκοπό να λειτουργήσει κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ένα πυροσβεστικό όχημα και τρεις τουλάχιστον εποχικοί πυροσβέστες θα στελεχώσουν το εποχικό πυροσβεστικό κλιμάκιο επί 24ώρου βάσεως. Τόσο τα άτομα που θα στελεχώσουν το κλιμάκιο όσο και το πυροσβεστικό όχημα αποτελούν επιπλέον δύναμη που θα έλθει για τον σκοπό αυτό στο νησί. Το κλιμάκιο εγκαταστάθηκε για φέτος στο κτίριο του Συλλόγου ΣΚΥΤΑΛΗ, τα μέλη του οποίου μας παραχώρησαν την χρήση.

Ο Δήμαρχος του νησιού Γιώργος Παναγόπουλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τόνισε τα εξής: 

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου ΣΚΥΤΑΛΗ για την μεγάλη και ανιδιοτελή αυτή προσφορά τους προς τον τόπο.

Έχοντας πυροσβεστική δύναμη στους πρόποδες του Δάσους των Κανακίων μπορούμε να προστατεύουμε αποτελεσματικότερα τόσο το Δάσος μας όσο και τους συμπολίτες μας που κατοικούν στην περιοχή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:https://kedenews.gr/perifereia-attikis/niswn/dimos-alaminas/%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b1-%ce%ad%ce%b8%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85/

Περισσότερα σε Ειδήσεις