Ανακοίνωση Δημάρχου περί των μέτρων για τον Κορονοϊό

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση περί των μέτρων για τον Κορονοϊό.

Μεταξύ άλλων αναφέρει τους τρόπους ενημέρωσης για τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων πρόληψης. Επιπλέον, άμεσα προχωρά σε απολύμανση όλων των δημοτικών κτηρίων.

Aναλυτικά η δημοσίευσή του Δημάρχου στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Ολόκληρη η ανθρωπότητα πια βιώνει μία πρωτοφανή κρίση Δημόσιας Υγείας. Καθημερινά όλο και περισσότερα κράτη κατατάσσονται στον κατάλογο αυτών που έχουν ήδη πληγεί. Οι οδηγίες από τους ειδικούς γιατρούς είναι σαφείς και επαναλαμβάνονται καθημερινά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το νησί μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να επισημάνω, για μια ακόμη φορά, ότι η χρονική περίοδος που διανύουμε απαιτεί από όλους μας να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μεγάλη ανάγκη να παραμείνουμε όλοι στο σπίτι, περιορίζοντας όσο περισσότερο μπορούμε τις μετακινήσεις μας και τις κοινωνικές μας επαφές. Ας τηρήσουμε με ευλάβεια τις σχετικές οδηγίες, σεβόμενοι τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας. Η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στη χώρα μας απαιτεί σύνεση και πειθαρχία. Χρειάζεται υπομονή και σωφροσύνη για την υπέρβαση αυτής της πανδημίας.

Στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού, οι υπάλληλοι του Δήμου βρίσκονται εδώ για την ενημέρωσή σας και για τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων πρόληψης. Ήδη στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη σελίδα του Δήμου στο Facebook έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένο ενημερωτικό υλικό για τους συμπολίτες μας.

Ο Δήμος Σαλαμίνας έχει ήδη ανακοινώσει την απολύμανση των σχολικών μονάδων, του παιδικού σταθμού και των γηπέδων. Επιπλέον, άμεσα προχωρά σε απολύμανση όλων των δημοτικών κτηρίων, των δύο Κέντρων Υγείας Σαλαμίνας (το κτήριο του Κέντρου Υγείας και το πρώην ΙΚΑ), το τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, το τμήμα Τροχαίας Σαλαμίνας και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαλαμίνας."

Περισσότερα σε Ειδήσεις