Απολυμάνσεις σχολείων στον Δήμο

Απολυμάνσεις σχολείων στον Δήμο

Σε απολυμάνσεις σχολείων ενόψει της σταδιακής επαναλειτουργίας τους προχωρά ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με τη ΜΑΞΙΑΔΗΖ.

Οι προγραμματισμένες απολυμάνσεις θα συνεχιστούν καθημερινά σε όλα τα σχολικά κτίρια σε Γουδή, Ιλίσια και Ζωγράφου, σε προαύλια, μαθητικές αίθουσες και γραφεία του διδακτικού προσωπικού, ενώ ξεκίνησε και η παράδοση, από τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Θώδα, δωρεάν μασκών για διανομή στους μαθητές.

Οι μάσκες είναι τμήμα της δωρεάς 10 χιλιάδων τεμαχίων που έκανε προς τον Δήμο Ζωγράφου ο Γιάννης Αντεντοκούμπο και η οικογένειά του.

Ο κ. Θώδας, ο οποίος συζήτησε με τους διευθυντές και το προσωπικό των σχολείων για τις προετοιμασίες που γίνονται σχετικά με τον χωροταξικό σχεδιασμό για τον προβλεπόμενο αριθμό μαθητών ανά αίθουσα βάσει των κυβερνητικών οδηγιών, ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει από τον Δήμο αποστολή επαρκούς ποσότητας αντισηπτικών για χρήση από τους μαθητές και τους καθηγητές.

Στις απολυμάνσεις που ξεκίνησαν του πρωί παρόντες ήταν, πέραν του κ. Δημάρχου Βασίλη Θώδα, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίουκαι πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίσευσης Αναστασία Μπότου , ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης και ο πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Λεωνίδας Κουφός.

ΠΗΓΗ: dznews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις