Βύρωνας: Γυναίκα έριξε πετρέλαιο σε δύο ανήλικες επειδή την ενοχλούσαν - Στο νοσοκομείο τα κορίτσια

Μια 37χρόνη γυναίκα στον Βύρωνα έριξε πετρέλαιο σε δύο ανήλικα κορίτσια 15 ετών με την δικαιολογία ότι την ενοχλούσαν επειδή έπαιζαν κάτω από το σπίτι της

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν μία γυναίκα 37 ετών, η οποία ενοχλήθηκε επειδή μία παρέα κοριτσιών έπαιζαν κάτω από το σπίτι της, στον Βύρωνα. Η γυναίκα αποφάσισε να ρίξει στα δύο κορίτσια πετρέλαιο με αποτέλεσμα και οι δύο να χρειαστεί να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Παίδων, με ερεθισμούς στο πρόσωπό τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 21:00, τα κορίτσια βρίσκονταν στην οδό Καλλιπόλεως, όταν ξαφνικά η 37χρονη, που ενοχλήθηκε από την παρουσία τους, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και τους έριξε πετρέλαιο. Αμέσως μετά, μία 13χρονη και μία 14χρονη, που ένιωθαν έντονες ενοχλήσεις στο πρόσωπο, διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η γυναίκα συνελήφθη

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που εντόπισε την ύποπτη, η οποία ισχυρίστηκε πως είχε αφήσει το πετρέλαιο στο μπαλκόνι και το έριξε, πιθανότατα, η γάτα της.

Μετά από σχετική έρευνα αποδείχθηκε πως η γυναίκα δεν είχε κατοικίδιο και έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της. Πλέον είναι αντιμέτωπη με δίωξη για σωματικές βλάβες και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις