Άνοιξαν και πάλι οι παιδικές χαρές του Δήμου Βύρωνα

Άνοιξαν από χθες οι παιδικές χαρές του Δήμου Βύρωνα, ύστερα και από την έκδοση της εγκυκλίου 176 του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να λαμβάνουν σχετικές αποφάσεις.

«Αποφασίσαμε να μην αφήσουμε τους μικρούς μας φίλους, να περιμένουν άλλο και ανοίξαμε τις παιδικές χαρές για να χαρούν ξανά το παιχνίδι τους, ειδικά τώρα το καλοκαίρι», δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης. Σημείωσε επίσης ότι από την πλευρά του Δήμου έγιναν προσλήψεις αναγκαίου προσωπικού για την καθαριότητα των παιδικών χαρών και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να είναι καθαρές και ασφαλείς για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βύρωνα καλεί τους πολίτες να σεβαστούν το χώρο που παίζουν τα παιδιά, να χρησιμοποιούν τα όργανα σύμφωνα με την ηλικία που απευθύνονται και να λαμβάνουν τα μέτρα ατομικής προστασίας που συμβουλεύουν οι ειδικοί για την προστασία όλων μας από τον κορονοϊό. Παρακαλεί επίσης για την πιστή τήρηση του ωραρίου λειτουργίας τους (8.00-14.00 και 17.00- 22.00), ώστε να μην ενοχλούνται οι περίοικοι.

Περισσότερα σε Ειδήσεις