Εξαρθρώθηκε συμμορία με ιατρικές μάσκες και κλαδευτήρια στην Ηλιούπολη

Μια απίστευτη ληστεία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην περιοχή της Ηλιούπολης, μπροστά στα μάτια πελατών και υπαλλήλων.

Τρεις νεαροί δράστες, φορώντας ιατρικές μάσκες, μπήκαν στο κατάστημα και με... ψαλίδια κλαδέματος έκοψαν τα καλώδια ασφαλείας από ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ.

Αμέσως μετά επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας, ωστόσο υπάλληλοι κατάφεραν αρχικά να εγκλωβίσουν εκτός του καταστήματος τον τσιλιαδόρο και στη συνέχεια επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Ακολούθησε συμπλοκή με τα χέρια και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων από τους δύο συνεργούς του, κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του καταστήματος καταδίωξε πεζός τα μέλη της σπείρας και όταν κατάφερε να πλησιάσει τον έναν, αυτός γύρισε και του φώναξε: «Κάνε πίσω, θα σε μαχαιρώσω», δείχνοντας του κάτι που έμοιαζε με μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και λίγο αργότερα άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν κοντά στο σταθμό Μετρό Αλίμου τον έναν από τους τρεις δράστες.

Ο δεύτερος βρέθηκε από αστυνομικούς κοντά στο σπίτι του, ενώ βρήκαν και μικροποσότητα (σ.σ. περίπου 10 γραμμάρια) ακατέργαστης κάνναβης.

Ο τρίτος της σπείρας, παρά την έρευνα που διεξάχθηκε στο σπίτι του, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Όλοι τους είναι υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20 έως 22 ετών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις