Φώναξε την αστυνομία για παράνομη λειτουργία και τελικά ήταν… cd του Χριστόδουλου!

Απίστευτα σκηνικά συνέβησαν την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου στον ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Όπως καταγγέλλει ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, κάτοικος της περιοχής που περνούσε έξω από την εκκλησία άκουσε από το εσωτερικό του ναού δοξολογία. Η γυναίκα εισέβαλε στον ναό και άρχισε να φωνάζει δυνατά «Έχετε λειτουργία…Έχετε λειτουργία… την αστυνομία».

Η λειτουργία που ήταν… cd του Χριστόδουλου!

Ωστόσο, στον ναό δεν τελούνταν κάποια λειτουργία, αλλά «έπαιζε» ένα cd με την φωνή του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από live ηχογράφηση.

Στο χώρο μάλιστα εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν κανένας πιστός πέρα από τους ανθρώπους του ναού που προετοίμαζαν τα πάντα για την βραδινή Αναστάσιμη Λειτουργία. Σύμφωνα πάντα με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ, η γυναίκα αν και δεν άργησε να καταλάβει το λάθος της, παρόλα αυτά υπέβαλλε καταγγελία με αποτέλεσμα στο ναό να εμφανιστούν αστυνομικοί του Α.Τ Ηλιουπόλεως.

Στην καταγγελία της φυσικά και δεν ανέφερε για το cd με την φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τι ακριβώς είχε συμβεί, μετά την συνομιλία που είχαν με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, έγραψαν την αναφορά τους κι έφυγαν.

Καταγγελία έκανε στην συνέχεια και ο πρωτοπρεσβύτερος του ναού ζητώντας να μάθει τα στοιχεία του ατόμου που προέβη στην κακόβουλη πράξη με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Πηγή: pentapostagma.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις