Δυναμική Συγκέντρωση Πολιτών κατά της Κεραίας στην Οδό Δωδεκανήσου

Δυναμική παρέμβαση κατά της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Μακεδονίας στην Ηλιούπολη πραγματοποίησε μεγάλη μερίδα κατοίκων της περιοχής.

Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου περίπου 120 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο που φιλοξενεί την κεραία κινητής τηλεφωνίας, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των παρατάξεων της πόλης, αλλά και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών.

Κοινός τόπος των τοποθετήσεων ήταν η ανάγκη γι αποκαθήλωση της κεραίας από το σημείο, που βρίσκεται κοντά σε πολλά σχολεία της πόλης.

Στην εκδήλωση θα παρόντες Οι αντιδήμαρχοι κύριοι Σεφτελής και Στασινόπουλος οι οποίοι επεσήμαναν πως η δημοτική αρχή βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και θα ξεκινήσει άμεσα το νομικό αγώνα κατά της κεραίας.

Από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις το παρόν έδωσαν ο Στάθης Ψυρρόπουλος, επικεφαλής της δημοτικης ομάδας της πραταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», Ο οποίος μάλιστα επεσήμανε και σχολίασε δηκτικά την απουσία του δήμαρχο από την εκδήλωση ζητώντας άμεση λύση από τη δημοτική αρχή.

Παρόντες ήταν επίσης ο Χρήστος Κοκοτίνης, Δημοτικό σύμβουλος της παράταξης «Ηλιού-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», Καθώς και ο κύριος Καραβαγγέλης εκπρόσωπος της παράταξης «Η πόλη που θέλω».

Πηγή: ilioupolinews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις