Καθηγητής Γυμνασίου συνελήφθη γιατί είχε σχέση με 14χρονη

Θρίλερ στα νότια προάστια με σάτυρο καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος συνελήφθη γιατί είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Στα χέρια της υποδιευθυνσης ασφάλειας Ανηλίκων έπεσε ένας 44χρονος καθηγητής μαθητικών και φυσικής σε σχολείο της Ηλιούπολης, έπειτα από την καταγγελία της μητέρας μιας ανήλικης κοπέλας.

Η 14χρονη, όπως προέκυψε,τον τελευταίο χρόνο είχε σχέσεις με τον καθηγητή της, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Μάλιστα είχαν και σεξουαλικές επαφές, ενώ η 14χρονη είχε και αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στο κινητό της τηλέφωνο. Η παράνομη σχέση αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν η μητέρα είδε το ζευγάρι στον δρόμο. Αμέσως, ενημέρωσε την αστυνομία η οποία εντόπισε και προσήγαγε τον 44χρονο καθηγητή.

Εαν και αρχικά ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, “έσπασε”, μετά από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών και μίλησε για “εμμονή” με την 14χρονη. Εκείνη, έπειτα από έντονο φλερτ, υπέκυψε στις διεστραμμένες ορέξεις του και όπως αποκάλυψε το ίδιο το κορίτσι, είχαν προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το παρελθόν του 44χρονου για να διαπιστώσουν εαν ο κατηγορούμενος είχε και άλλες σχέσεις με μαθήτριες του, ενώ η σύζυγος του 44χρονου, έχει υποστεί σοκ. Ο καθηγητής, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αθηνών με βαρύτητες κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρεμβάσεις αποκατάστασης σε ναούς, μοναστήρια και μνημεία σε όλη την Κρήτη