Αποπλάνηση 14χρονης στην Ηλιούπολη: Ο καθηγητής της έταζε γάμο

Ηλιούπολη

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες και οι μαρτυρίες για την υπόθεση της αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας στην Ηλιούπολη από τον καθηγητή της.

Μητέρα ενός συμμαθητή της 14χρονης, μιλώντας στο Mega είπε πως η σχέση των δύο ήταν «κοινό μυστικό» και πως αρκετά παιδιά είχαν καταλάβει τι έτρεχε. Παράλληλα, κατήγγειλε πως οι καθηγητές του σχολείου, αντί να ερευνήσουν το θέμα και να λάβουν δράση, τα έριξαν στο κορίτσι.

Ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε πρόβλημα στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πάντα εξελίσσονταν χωρίς οι γονείς της 14χρονης να γνωρίζουν το παραμικρό, καθώς η κόρη τους φρόντιζε να σβήνει τα μηνύματα και όποτε έβγαινε με τον 44χρονο κατάφερνε να πείθει ότι μαζί της βρίσκονταν μόνο οι φίλες της.

«Από τον Μάιο του 2019 τα παιδιά είχαν καταλάβει ότι κάτι τρέχει. Παρακολουθούσαν τις κινήσεις του καθηγητή και είδαν ότι υπήρχε μία σχέση. Κάποιοι καθηγητές ήξεραν, αλλά σχολίαζαν το κορίτσι και έλεγαν στα παιδιά να την μαζέψουν και να αφήσουν τον καθηγητή! Υπήρξαν πολλές στιγμές σε διάδρομο, ή στην αίθουσα ή το χημείο, όπου βρίσκονταν μόνοι τους. Ακόμη και εκτός διδακτικού ωραρίου. Από κινήσεις του κατάλαβαν ότι κάτι έτρεχε», είπε χαρακτηριστικά.

Τη φετινή σχολική σεζόν τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο. Ο καθηγητής που είχε παγιδέψει το ανήλικο θύμα του συνέχιζε και η μικρή εξομολογούνταν σε στενές φίλες της πως είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Το παιδί σε κάποια φάση εξέφρασε τον θαυμασμό της και ζωγράφισε καρδούλες σε τοίχο στο χημείο. Εκφραζόταν πιο άνετα για τα αισθήματά της. Έκανε το κοριτσάκι να πιστεύει άλλα. Ηταν ερωτευμένη. Μιλούσε για γάμο και παιδιά», συνέχισε η μητέρα συμμαθητή της νεαρής μαθήτριας.

Ερωτευμένος δήλωνε και ο 44χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος και συνελήφθη μετά την καταγγελία της μητέρας της νεαρής κοπέλας.

Μαρτυρία: Υπήρξαν άτομα που γνώριζαν

Η 14χρονη μάλιστα φέρεται να ξεγελούσε τους γονείς της και να έβγαινε με τον 44χρονο, ενώ αυτοί νόμιζαν πως ήταν με τις φίλες της. Σύμφωνα με το Mega, κάποιες μαθήτριες είχαν διαμαρτυρηθεί στον διευθυντή για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή, με τον ίδιο να προσπαθεί να βρει τρόπο για να αποσπάσει τον καθηγητή σε άλλο σχολείο.

«Την αποκλειστική ευθύνη την έχει η διεύθυνση του σχολείου. Αφήνουμε τα παιδιά μας να τα προστατεύουν. Υπήρχαν γονείς που ήξεραν και τα παιδιά σίγουρα. Τα παιδιά έψαξαν την υπόθεση έχοντας στο μυαλό τους την προστασία της μαθήτριας.

Τελικά το ίδιο το παιδί είπε σε κάποια παιδιά το τι συνέβαινε στα αλήθεια» είπε επίσης μία μητέρα ενός ακόμη συμμαθητή της 14χρονης στο κανάλι.

«Σε κάποια φάση έγινε και ευρέως γνωστό και γνωστοποιήθηκε και στους καθηγητές. Δεν γνωρίζω αν το σχολείο ενημερώθηκε τον Μάιο. Παιδιά προσπαθούσαν με τον τρόπο τους να μάθουν, να δουν. Όποτε είχαμε πάει η διεύθυνση δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Γι’ αυτό δεν απευθύνθηκαν. Τα παιδιά είπαν στην κοπέλα να μιλήσει στη μητέρα της γιατί αυτή μπορεί να την συμβουλέψει», κατέληξε η γυναίκα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού φωτογραφίες της με τον καθηγητή. Σταδιακά το παιδί ξεδίπλωσε την ιστορία που είχε ζήσει, ενώ πλέον τον λόγο έχει πάρει η Δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθεί ο καθηγητής.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στην Επανομή, αναζητούνται δύο άνδρες