Θετικοί στον κορονοϊό κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμονα 

Κοντά στο γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα - Κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό - Τι λέει ο νοσηλευτής του γηροκομείου

Βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κοντά στο γηροκομείο, καθώς εντείνονται οι φόβοι για περαιτέρω διασπορά του ιού.

Συγκεκριμένα, τα δειγματοληπτικά rapid τεστ που γίνονται στην περιοχή έδειξαν θετικούς οκτώ κατοίκους, μεταξύ αυτών τον ιερέα και τον ψάλτη της παρακείμενης στο Γηροκομείο «Αττική», εκκλησίας.

Εν τω μεταξύ, στο Γηροκομείο «Αττική» συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις προς κάθε κατεύθυνση, ενώ παραμένει η αγωνία για την τύχη των ηλικιωμένων, καθώς οι 48 από τους 85 τρόφιμους της δομής έχουν ήδη νοσήσει.

«Δεν μετέδωσα εγώ τον ιό»

Ο νοσηλευτής που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να μετέφερε τον κορονοϊό μέσα στο γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα, έσπασε τη σιωπή του, υποστηρίζοντας ότι δεν κόλλησε εκείνος τους ηλικιωμένους στη μονάδα αλλά… το αντίθετο!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, δεν είναι εκείνος ο ασθενής μηδέν και υποστηρίζει ότι ένας ηλικιωμένος που τελικά πέθανε στο νοσοκομείο από κορονοϊό, είχε κολλήσει πρώτος τον ιό.

Περισσότερα σε Ειδήσεις