Νέο εργαστήριο για δωρεάν rapid test στο μετρό Συντάγματος

Ξεκίνησε σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, η λειτουργία εργαστηρίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο σταθμό του μετρό Συντάγματος, όπου όσοι πολίτες επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε δωρεάν τεστ κορονοϊού.

Με αφορμή τη λειτουργία του νέου εργαστηρίου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, βρέθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, Νικόλαο Χαιρέτα, στο μετρό Συντάγματος, όπου υποβλήθηκε και ο ίδιος σε rapid test.

Ο κ. Κεφαλογιάννης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Αρχίζει σήμερα η λειτουργία εργαστηρίου του ΕΟΔΥ στο σταθμό Μετρό Συντάγματος και οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για την ανίχνευση του κορoνοϊού. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς το κοινό έδειξε μεγάλη ανταπόκριση και την προηγούμενη φορά που είχε αναληφθεί ανάλογη δράση. Με τη λειτουργία του εργαστηρίου στέλνουμε ένα ακόμη μήνυμα για τη σημασία της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Να σημειωθεί ότι το εργαστήριο του ΕΟΔΥ θα λειτουργεί στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού Συντάγματος από Δευτέρα έως και Πέμπτη και ώρες από 10.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ..

Περισσότερα σε Ειδήσεις