Πυροβολισμοί στην Αγίου Μελετίου - Τρεις τραυματίες

Πυροβολισμοί στην οδό Αγίου Μελετίου, στον Άγιο Παντελεήμονα

Με τραύματα μεταφέρθηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε καταδίωξη κακοποιών, που νωρίς το μεσημέρι συνεπλάκησαν με ομάδα δραστών στην Αγίου Μελετίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

του Γιώργου Σόμπολου

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο ομάδες, Ρομά και αλλοδαποί, συνεπλάκησαν. Μετά τα λόγια βγήκαν τα όπλα και από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε ένας πολίτης που δεν φαίνεται να έχει σχέση με το περιστατικό. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που άρχισε να καταδιώκει τους δράστες.

Από μικρά στενά, ένα εκ των οχημάτων που επέβαιναν οι ύποπτοι προσπάθησε να βγει στον Κηφισό. Τους εντόπισαν αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες, με αποτέλεσμα λίγο μετά την γέφυρα Ροσινιόλ να υπάρξει σύγκρουση τριών μοτοσικλετών της ΔΙΑΣ και του οχήματος των δραστών.

Η μέχρι τώρα ενημέρωση των ιατρών, αναφέρει πως ούτε οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας, ούτε ο τραυματίας πολίτης, που δέχθηκε σφαίρα στο πόδι. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό όσων συμμετείχαν στην συμπλοκή συνεχίζεται.

Σε χειρουργείο έχει υποβληθεί ο ένας τραυματίας

Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες υποβάλλεται σε χειρουργείο ο τραυματίας πολίτης που δέχθηκε μια σφαίρα στο πόδι, ενώ περνούσε από το σημείο της συμπλοκής στον Άγιο Παντελεήμονα. Πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό, που εργαζόταν ως φωτογράφος στο εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ. και ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγαινε για βόλτα.

Όμως, βρισκόταν την λάθος ώρα στο λάθος σημείο και δέχθηκε μια "αδέσποτη" σφαίρα, μια από τις πολλές που έπεσαν στην συμβολή της Αγίου Μελετίου με την Κωνσταντινουπόλεως.

Από τύχη, φαίνεται πως δεν υπήρξαν και άλλοι τραυματίες, σχολίαζαν οι αστυνομικοί.

Περισσότερα σε Ειδήσεις