Πετράλωνα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για διπλή δολοφονία

Για δολοφονία που έγινε πριν από 13 χρόνια στα Πετράλωνα

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στον 5ο τακτικό ανακριτή.

του Γιώργου Σόμπολου

Ο προφυλακισμένος πλέον κατηγορούμενος, φέρεται να ομολόγησε πως ήταν αυτός που σκότωσε μητέρα και κόρη, επειδή τον εκβίαζαν. Μάλιστα, υποστήριξε ότι στα τρία χρόνια σχέσης με την νεαρή Άννα, της είχε δώσει συνολικά 21.500 ευρώ, χρήματα που του ζητούσε η ίδια για διάφορες καθημερινές της ανάγκες.

Το σημείο μηδέν για τις σχέσεις του ζευγαριού ήλθε όταν, όπως πάντα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, εντόπισε στο κινητό της νεαρής φίλης του φωτογραφίες της με έναν νεαρό άνδρα σε προσωπικές στιγμές. Ζήτησε από την άτυχη 21χρονη κοπέλα να χωρίσουν, πλην όμως η Άννα από εκείνη την στιγμή άρχισε να τον απειλεί. Του ζητούσε, επιπλέον χρήματα και τον απειλούσε, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, ότι θα αποκάλυπτε την σχέση τους στην γυναίκα του.

Πάνω στην απόγνωση του και όντας θολωμένος, σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου Ιωάννη Κάστανο, την σκότωσε και την τεμαχίσε με την βοήθεια του συγκατηγορούμενου του και ενός ακόμη ατόμου.

"Ομολογώ ότι την σκότωσα, το έχω μετανιώσει, κάποια στιγμή σκέφτηκα να παραδοθώ στις αρχές αλλά δεν το έκανα γιατί φοβόμουν", φέρεται να ανέφερε στην απολογία του μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος.

Ο φερόμενος ως δράστης προφυλακίστηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία για τον φόνο δύο γυναικών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις