Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους

Στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και στην αναγκαιότητα οι νόμοι να ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ανέφερε πως η δημοκρατία δεν είναι δυνατόν να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροήν δολοφόνων. Τόνισε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει ένα ρεύμα στην ελληνική κοινωνία για καταπολέμηση του μίσους και της τρομοκρατίας, οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροήν δολοφόνων, επαγγελματιών δολοφόνων».

Παράλληλα, εξέφρασε την απορία γιατί δεν απευθύνουν την έκκληση τήρησης των νόμων για τον Κουφοντίνα στον ίδιο και την απευθύνουν στην πολιτεία.

Επίσης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η καταπολέμηση της βίας του μίσους και της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς. Επειδή παρακολουθώ διάφορους οι οποίοι ζητάνε από την ελληνική πολιτεία να κάνει κάτι; Μα γιατί δεν απευθύνουν την έκκλησή τους στον ίδιο; Στο κάτω-κάτω η ζωή του είναι στα χέρια του, που θα μου επιτρέψετε να σας πω είναι ένα προνόμιο, ένα δικαίωμα, το οποίο έχει αφαιρέσει από άλλους 11 ανθρώπους δολοφονώντας τους, εν ψυχρώ και πισώπλατα».

Περισσότερα σε Ειδήσεις