Μπάτε σκύλοι αλέστε στο «Γεννηματά»: Ασθενής θετικός στον κορονοϊό μετά από χειρουργείο

Ασθενής θετικός στον κορονοϊό μετά από χειρουργείο 

Το νοσοκομείο ΓΝΑ « Γ. Γεννηματάς» πέρα του ότι έγινε νοσοκομείο covid-19 και απέκτησε και μονάδα covid-19 προκειμένου να νοσηλεύει ασθενείς με επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν σταματά όμως εκεί. Μια νοσηλεία σε τμήμα του νοσοκομείου είναι αρκετό να κολλήσεις covid -19.

Στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ασθενείς που νοσηλεύεται εδώ και αρκετό καρό και ενώ το τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρχικά αρνητικό μετά την επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο νευροχειρουργικό χειρουργείο «ξαφνικά» έγινε θετικός.

Στο συγκεκριμένο χειρουργείο πέρα από νευροχειρουργικές επεμβάσεις γίνονται επεμβάσεις οφθαλμολογικές, γναθοχειρουργικές, ουρολογικές, γυναικολογικές. Όταν στο νοσοκομείο μπαίνει ο κάθε τυχαίος επισκέπτης και τα επισκεπτήρια δεν ελέγχονται από πουθενά τότε για ποιο λόγο να υπάρχει ειδικό τμήμα covid -19 εφόσον όλα τα τμήματα ποια είναι covid – 19.

Η διεύθυνση και η διοίκηση άραγε τι κάνει; Δεν σκέφτονται τους ασθενείς – δεν σκέφτονται το προσωπικό και τις οικογένειες τους; Yπάρχει μελετημένος σχεδιασμός να διασπείρουν τον ιό παντού;

Tα γνωρίζει η πολιτική προστασία, τα γνωρίζουν οι υπουργοί και εάν ναι τι έκαναν

μέχρι σήμερα που η ΜΕΘ του covid είναι στον ίδιο χώρο με τα γενικά χειρουργεία

του νοσοκομείου; Tι κάνουν που τα τεστ γίνονται αλλού, οι αξονικές ασθενών covid γίνονται στο κτίριο που εφημερεύει το νοσοκομείο με όλο τον κόσμο που είναι σε αναμονή στον ίδιο χώρο να τρέχουν πανικόβλητοι σαν τα ποντίκια να εξαφανιστούν μόλις μπαίνουν οι φορείς ασθενών φωνάζοντας «ασθενής covid».

Ποιοι επιστήμονες έχουν κάνει όλον αυτόν τον σχεδιασμό και οι αρμόδιες επιτροπές και υπηρεσίες τι κάνουν για αυτά; O διοικητής της ΔΥΠΕ, οι υπουργοί, οι ειδικοί τι απαντούν πάνω σε αυτά. H μόνη λέξη που τους ταιριάζει είναι ντροπή.

Περισσότερα σε Ειδήσεις