Ενίσχυση των δυνάμεων στο A.T. Αγίου Παντελεήμονα

Το αστυνομικό τμήμα και το τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου συνεχάρη του αστυνομικούς για το έργο τους, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

του Γιώργου Σόμπολου

«Ήρθα για να συγχαρώ, να ενθαρρύνω και να ενισχύσω τις προσπάθειες σας», τόνισε αναφερόμενος στον διοικητή του τμήματος και τα υπόλοιπα στελέχη, τους οποίους επαίνεσε για τις πρόσφατες επιτυχίες που είχαν, στην εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων, που συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Μιλώντας στις γυναίκες και τους άνδρες αστυνομικούς του Αγίου Παντελεήμονα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως έχει καταρτιστεί σχέδιο που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και προβλέπει, μεταξύ άλλων, πλέγμα αστυνόμευσης από πεζές, αλλά και εποχούμενες περιπολίες με τη συμβολή των ειδικών ομάδων "ΔΙΑΣ", "Πάνθηρες" και "Δράση" της αστυνομίας.

«Επισκέφθηκα το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, για να συγχαρώ, να ενθαρρύνω και να ενισχύσω την προσπάθεια των ανδρών και των γυναικών του Τμήματος και του άξιου Διοικητή τους, οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά σε μια περιοχή, που μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν περιοχή ανομίας και εγκληματικότητας. Πλέον, καθημερινά και σταδιακά, με τις δράσεις που αναπτύσσουμε, μετατρέπεται σε μια κανονική γειτονιά.

Γίνεται σημαντική δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωση του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι «σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλη αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει αποτελέσματα και η περιοχή θα είναι πραγματικά περιοχή κοινωνικής συμβίωσης, όπου θα μπορούν οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τη γειτονιά τους.

Να μπορούν τα παιδιά να παίζουν άφοβα στις πλατείες και τις παιδικές χαρές. Τα σχολεία να είναι ασφαλή από ναρκωτικά. Και τέλος, όλοι οι κάτοικοι να αισθάνονται ότι ζουν σε ασφαλές περιβάλλον».

Στόχος του ίδιου και του υπουργείου, όπως ανέφερε στις συνομιλίες του με τους αστυνομικούς του τμήματος είναι να ενισχυθεί το έργο τους ώστε οι πολίτες πλέον να χαίρονται άφοβα την γειτονιά τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις