Δολοφονική επίθεση στην Ερμού: «Εύθραυστη» η ψυχολογία της 16χρόνης

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβει πίσω της η 16χρονη κοπέλα που δέχθηκε επίθεση από τέσσερις άνδρες στον πλέον κεντρικό δρόμο της Αθήνας, στην οδό Ερμού. Και μάλιστα κατόπιν εντολής, όπως καταγγέλλεται, από μια 15χρονη που καθόταν και έβλεπε την βίαιη επίθεση.

του Γιώργου Σόμπολου

Αιτία της επίθεσης, εάν και αρχικά εκτιμήθηκε ότι ήταν η ληστεία, φαίνεται οτι είναι ένα αγόρι. Αυτό τουλάχιστον εκτιμούν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η 16χρονη, εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχε την “ατυχία” να έχει συναισθήματα για έναν νεαρό, τον οποίο όμως διεκδικεί και η 15χρονη. Η τελευταία, φαίνεται ότι χρησιμοποίησε τέσσερις “φουσκωτούς” τους οποίους το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Ερμού διέταξε να επιτεθούν στην 16χρονη.

Οι δράστες πέρα από τα τραύματα που προκάλεσαν στην ανήλικη με μπουνιές και κλωτσιές την έπιασαν από τον λαιμό σε μια προσπάθεια να την πνίξουν, όπως καταγγείλει το ίδιο το θύμα, ενώ ξυλοκόπησε και τους δύο φίλους της, με τους οποίους ήταν μαζί την στιγμή που δέχθηκε την επίθεση.

Διαβάστε την συνέχεια όλης της υπόθεσης στο news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις