Δήμος Αθηναίων: Δοκιμαστικές διαδρομές του Τραμ ώστε να φτάσει και πάλι ως το Σύνταγμα

Μια σειρά εργασιών ώστε να επισπευσθούν οι δοκιμαστικές διαδρομές για την επαναλειτουργία του τραμ, με στόχο να φτάσει το συντομότερο δυνατό ξανά στο Σύνταγμα, ξεκινούν το βράδυ της Κυριακής.

Ειδικότερα, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε δελτίο τύπου, κατά το οποίο καλωσορίζει τις δοκιμαστικές διαδρομές του τραμ ώστε να φτάσει και πάλι ως το Σύνταγμα.

«Στο πλαίσιο αυτό, ανταποκρινόμενος στην συμφωνία που έχει κάνει με την ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. -και όπως είχε δημοσίως δεσμευτεί- ξεκινά απόψε το βράδυ τις σχετικές εργασίες, στο κομμάτι που του είχε προσωρινά διατεθεί, στις γραμμές του τραμ (Βασ. Όλγας- Βασ. Αμαλίας) προκειμένου να επισπευσθούν οι δοκιμαστικές διαδρομές. Οι εργασίες δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην κυκλοφορία αφού αφορούν στο περιορισμένο κομμάτι των γραμμών του τραμ. Ο Δήμος Αθηναίων που στηρίζει με κάθε τρόπο την ενίσχυση της λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς, είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ώστε το τραμ να μπει και πάλι σε κυκλοφορία σε όλο του το δίκτυο», αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Δήμου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις