Διαδικτυακή συζήτηση μέσω Instagram άνοιξε ο δήμαρχος - Ποια θέματα τέθηκαν

Μια διαφορετική διαδικτυακή συζήτηση μέσω Inastagram με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου της σημερινής Δημοτικής Αρχής της Αθήνας, έκανε με τους πολίτες ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, κάλεσε τους Αθηναίους αλλά και όσους νοιάζονται για την πόλη, να του θέσουν μέσω του Instagram, τα ερωτήματα τους για όλα τα θέματα της καθημερινότητας που αφορούν τους κατοίκους, τους εργαζόμενους αλλά και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

«Με τις μουτζούρες στους τοίχους τι θα κάνετε;», «θα γίνουν κι άλλες ασφαλτοστρώσεις;», «πότε θα γίνει η ανάπλαση του Λυκαβηττού;», «πότε θα προχωρήσει ο Μεγάλος Περίπατος στην επόμενη φάση;», «γιατί δεν έχει παιδικές χαρές το κέντρο της Αθήνας;» ήταν μερικά από τα πολλά ερωτήματα που τέθηκαν και απαντήθηκαν από τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Ρωτήθηκε επίσης για θέματα όπως η καθαριότητα, η ανακύκλωση, το πράσινο, τα ναρκωτικά, οι χώροι στάθμευσης των δικύκλων, οι χώροι φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων κ.α.

Τα ερωτήματα τέθηκαν το πρωί του Σαββάτου και πολλά από αυτά, απαντήθηκαν το απόγευμα της ίδια μέρας. Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης ο δήμαρχος δεσμεύτηκε πως η συζήτηση μέσω Instagram θα γίνεται τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις