Σεπόλια: Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των φερόμενων ως τρομοκρατών

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σόμπολος

Φωτογραφίες των συλληφθέντων φερόμενων ως τρομοκρατών στα Σεπόλια έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία των 11 ανδρών και γυναικών που φέρονται να ανήκουν στην κουρδική τρομοκρατική οργάνωση DHCP και οι οποίοι συνελήφθησαν σε σπίτια στα Εξάρχεια και τα Σεπόλια την περασμένη εβδομάδα, έδωσε στην δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετά από εισαγγελική εντολή έδωσαν τα στοιχεία των συλληφθέντων σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τυχόν άλλους συνεργούς ή άλλα κρησφύγετα της οργάνωσης, εντός και εκτός Αττικής.

«Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι/γιάφκα της οργάνωσης στα Σεπόλια, εκτός από ένα τούνελ περίπου 25 μέτρων, βρέθηκαν αντιαρματικά, αυτόματα τύπου καλάσνικοφ, πιστόλια, σφαίρες, εκρηκτικά και άλλος βαρύτατες οπλισμός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο οπλισμός είχε προορισμό το εσωτερικό της Τουρκίας όπου έχει αναπτύξει δραστηριότητα η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις