Μαχαιρώματα στα Εξάρχεια: Παρίσταναν τους αστυνομικούς μαχαιρώνοντας 20χρονη από το Ιράν (Φωτο)

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα στο λόφο Στρέφη στα Εξάρχεια όταν νεαρή γυναίκα από το Ιράν βρέθηκε μαχαιρωμένη.

Ειδικότερα, κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων, λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ενημέρωσαν την ελληνική αστυνομία κάνοντας λόγο για έντονες αψιμαχίες, φωνές και ουρλιαχτά στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα -σε ελάχιστα λεπτά- η ομάδα ΔΡΑΣΗ πρώην ΔΕΛΤΑ αντικρίζοντας αιμόφυρτη στο έδαφος νεαρή γυναίκα. Οι αστυνομικοί ήταν γνώστες των πρώτων βοηθειών και αμέσως της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες καλώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 20χρονη Ιρανή στους αστυνομικούς, δύο άτομα την πλησίασαν παριστάνοντας τους αστυνομικούς «με απώτερο σκοπό να την ληστέψουν».

Στην προσπάθειά της να αμυνθεί κατάφερε να κλωτσήσει τους δράστες, με τους τελευταίους να την μαχαιρώσουν στο πόδι.

Η αιμόφυρτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, από το πλήρωμα του Α1 του ΕΚΑΒ όπου και παρέμεινε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρξε ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ενώ, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr κάνουν λόγο για εντοπισμό του ενός από τους δύο δράστες από πλήρωμα της ομάδας Δ. Εκκρεμεί η αναγνώριση του φερόμενου ως δράστη από το θύμα.

Image removed.

 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Πηγή: Securitynews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις