Κίνδυνος - θάνατος το νοσοκομείο «Γεννηματά»: Κυκλοφορεί ο κορονοϊός και το αποκρύπτουν

Σε μία θλιβερή αποκάλυψη προβαίνει σε αποκλειστικότητα το κυβέρνηση.gr. Στο μεγαλύτερο σε κίνηση Νοσοκομείο της χώρας, το «Γεννηματά», κυκλοφορεί εδώ και μέρες ο φονικός κορονοϊός και ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση από τα διοικητικά στελέχη είναι επικίνδυνος και παιδαριώδης.

Παρά το ότι υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα από την Κυριακή, 100 νοσοκομειακά στελέχη -γιατροί, νοσηλευτές, κτλ – προγραμματίστηκε να εξεταστούν την Πέμπτη και μόνο μετά από αντιδράσεις συγκεκριμένων γιατρών, επισπεύστηκε η διαδικασία κατά μία ημέρα (εξετάζονται αυτή τη στιγμή).

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κυβέρνηση.gr, η δρ. Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών και Πειραιά γνώριζε για το περιστατικό, αλλά κωλυσιέργησε με αποτέλεσμα να νοσήσουν στελέχη του Νοσοκομείου και μάλιστα ένας άνδρας εργάζεται ως υψηλόβαθμο στέλεχος στο τμήμα προμηθειών απ’ όπου μοιράζονταν οι μάσκες (μέχρι που εξαντλήθηκαν)! Μάλιστα, διενεργήθηκε εσπευσμένη αποστείρωση στο τομέα αποστειρώσεων, η οποία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για να μην προκληθεί ανησυχία, ενώ έκλεισε και το κτίριο της Διοίκησης! Να σημειωθεί πως προ ημερών ανιχνεύτηκε κρούσμα και στο κέντρο του ΕΚΑΒ που βρίσκεται φυσικά κοντά στο «Γεννηματά».

Τα ονόματα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο βρίσκονται στη διάθεσή μας και φυσικά στη διάθεση, αν ζητηθούν, του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Πηγή: κυβέρνηση.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις