Η πλατεία Ομονοίας αλλάζει οριστικά (εντυπωσιακά βίντεο)

Πολύ σύντομα, όπως φαίνεται, η ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας θα παραδοθεί στο κοινό.

Mερικές ημέρες πριν είχε τοποθετηθεί το γκαζόν γύρω από το συντριβάνι με αποτέλεσμα η τσιμεντένια μέχρι πριν από λίγο καιρό όψη της πλατείας Ομόνοιας να περάσει οριστικά στο παρελθόν.

Προχθές το βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αρχικά έδωσε στη δημοσιότητα μια νυχτερινή λήψη της πλατείας Ομονοίας. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», έγραψε στη λεζάντα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Βίντεο: Η διαδικασία γεμίσματος του συντριβανιού της πλατείας Ομονοίας

Λίγο αργότερα με δύο βίντεο στο Instagram ο δήμαρχος Αθηναίων μας επέτρεψε να ρίξουμε μια ματιά στη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της Ομόνοιας.

https://youtu.be/Ew2sFh_FLz0

«Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο Κώστας Μπακογιάννης.

Βίντεο: Η πρώτη δοκιμή του συντριβανιού στην πλατεία Ομονοίας

Χθες το απόγευμα δόθηκε στη δημοσιότητα το γεμάτο νερό συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, ενώ λίγο αργότερα ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο.

https://youtu.be/L_myJLqIZjQ

Μαγεία, η πρώτη νυχτερινή πρόβα του συντριβανιού, με τα χρώματα (βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο δήμος Αθηναίων δημοσίευσε ένα βίντεο με τη νυχτερινή πρόβα του συντριβανιού της πλατείας Ομονοίας. Το συντριβάνι όπως φαίνεται αλλάζει χρώματα, μπλε, κόκκινο, πράσινο και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες λοιπόν να παραδοθεί στο κοινό η ολοκληρωμένη νέα πλατεία Ομονοίας!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις