Γκάζι: Λουκέτα και αντιδράσεις για κλείσιμο νυχτερινών κέντρων

Ιδιαίτερα “θερμή” ήταν ακόμη μια νύχτα στην Αθήνα, με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης να προσπαθούν να αυξήσουν τους τζίρους των καταστημάτων, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τον μαζικό συνωστιμό των πολιτών.

Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως αποδεικνύουν και τα χιλιάδες βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, οι αποστάσεις και τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα είχε σχεδιάσει η Κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα; Σε πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης οι καταναλωτές να βρίσκονται κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον!

Υπό αυτό το πρίσμα, οι Ελληνικές Αρχές και συγκεκριμένα η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, μαζί με κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, προχώρησε σε έφοδο στο Γκάζι, σε γνωστό κλαμπ της περιοχής.

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκαν αρκετές παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, καθώς στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως και σε αρκετά άλλα επικρατούσε συνωστισμός σχεδόν κάθε βράδυ λόγω της διεξαγωγής event με Djs και χορεύτριες, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις και η οδηγία για τον αριθμό ατόμων ανάλογα με τα τ.μ. της κάθε επιχείρησης.

Βέβαια από την αντίπερα όχθη, υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες νυχτερινών καταστημάτων, που διαμαρτύρονται για επιλεκτική ευαισθησία των Αρχών και κατονομάζουν συγκεκριμένα μαγαζιά τα οποία απολαμβάνουν “ιδιαίτερης μεταχείρισης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Απαγχονίστηκε κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

Πηγή: securitynews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις