Μεταμορφώνεται το κέντρο: Τοποθετήθηκαν φοίνικες στην Πανεπιστημίου

Νέα όψη έχει αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες η οδός Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των εργασιών που γίνονται για τον «Μεγάλο Περίπατο».

Έτσι, μετά τις εργασίες οι οποίες απελευθέρωσαν περισσότερο χώρο στους πεζούς και στους ποδηλάτες, σήμερα το πρωί στον πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας τοποθετήθηκαν μεγάλες ζαρντινιέρες με φοίνικες οι οποίοι άλλαξαν ριζικά την εικόνα της πρωτεύουσας.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ενώ περπατούσαν, σταματούσαν προκειμένου να «επιθεωρήσουν» τις εργασίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο πλαίσιο του «Μεγάλου Περιπάτου».

Φοίνικες τοποθετήθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας

Υπενθυμίζεται ότι χθες πηγές του δήμου Αθηναίων υποστήριξαν πως όσο περνούν οι ημέρες, οι κάτοικοι της Αθήνας αλλά και οι επισκέπτες της, εξοικειώνονται με τη δοκιμαστική περίοδο του Μεγάλου Περιπάτου στην Βασιλίσσης Όλγας, το Σύνταγμα και την Πανεπιστημίου, με τις προσωρινές παρεμβάσεις που έγιναν.

Πέρα από τα Σαββατοκύριακα, που πολλοί επιλέγουν να δουν από κοντά τις αλλαγές στην Πανεπιστημίου, έχει αυξηθεί ο αριθμός εκείνων που καθημερινά επιλέγουν την διαδρομή της για την εξυπηρέτησή τους.

Φοίνικες στην Πανεπιστημίου

Πρόσφατα οι εργασίες του «Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας» επεκτάθηκαν και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, στην είσοδο της οδού Ερμού.

Φοίνικες στην Πανεπιστημίου

Φοίνικες στην Πανεπιστημίου

Φοίνικες στην Πανεπιστημίου

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλος Περίπατος: Όλο και περισσότεροι πεζοί και ποδηλάτες