Ίδρυμα Ευγενίδου: Δωρεάν summer camp για παιδιά Στ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου

camp 

Summer camp διοργανώνει, δωρεάν, φέτος το Εργαστήριο Τεχνολογίας UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου, με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος, όσα παιδιά έχουν μόλις τελειώσει την Στ’ Δημοτικού ή την Α’ Γυμνασίου, από Τετάρτη, 8 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή μπορούν να περάσουν ένα ξεχωριστό μονοήμερο στον κήπο του Ιδρύματος.

«Ελάτε να περάσουμε μαζί μία γεμάτη μέρα κάτω από τα πεύκα, ανάμεσα στις πρασιές, χωρίς να ενοχλούμε τις αιωνόβιες χελώνες μας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές: Θα λύσουμε γρίφους, θα αποκρυπτογραφήσουμε μηνύματα, θα πρέπει να νικήσουμε τον αρχαίο φύλακα του μυστικού! Οπλισμένοι με τη γνώση της κρυπτογραφίας, με κατασκευές Origami, Lego και ειδικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, ξεκινάμε το κυνήγι του θησαυρού» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ιδρύματος.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 9:30-16:00

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 9:30-16:00

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 9:30-16:00

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 9:30-16:00

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 9:30-16:00

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 9:30-16:00

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 9:30-16:00

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 9:30-16:00

Παρασκευή 24 Ιουλίου 9:30-16:00

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η προεγγραφή στα τηλέφωνα 210 9469 662 ή 210 9469 663, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-16:00, και η συμπλήρωση της σχετικής υπεύθυνης δήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες συμμετοχής:
  • Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο (αυλή), στον οποίο θα τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των παιδιών, ενώ θα πραγματοποιείται συχνή χρήση αντισηπτικού και πλύσιμο χεριών.
  • Οι γονείς θα πρέπει να έχουν εκ των προτέρων, προετοιμάσει τα παιδιά τους για την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων κατά την διάρκεια του προγράμματος.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη του προγράμματος και η αποχώρηση θα γίνεται τμηματικά.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν ελαφριά και άνετα ρούχα, καπέλο και αθλητικά παπούτσια ή σανδάλια.
  • Οι γονείς παρακαλούνται να έχουν φροντίσει ώστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους ένα ελαφρύ γεύμα, το οποίο θα καταναλωθεί στο αντίστοιχο διάλειμμα, και το δικό τους ατομικό παγούρι με νερό.
  • Στον χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου λειτουργεί κυλικείο.
  • Το Ίδρυμα Ευγενίδου έχει φροντίσει ώστε κάθε παιδί να κάθεται σε δικό του τραπέζι με το δικό του σετ γραφικής ύλης και ατομικά εξαρτήματα.
  • Το Ίδρυμα Ευγενίδου τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του.
  • Καθότι τα εργαστήρια διεξάγονται σε εξωτερικό χώρο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλεργίες (πχ πεύκα, γάτες).
  • Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων (πχ βροχή, καύσωνας) τα εργαστήρια θα μεταφερθούν στο εσωτερικό περιστύλιο του Ιδρύματος.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκπτωση σε τρένα και υπεραστικά λεωφορεία για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς