Πρεμιέρα για το δωρεάν drive in σινεμά στο Χαϊδάρι – Ξεχωριστή εμπειρία, πλήθος κόσμου

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το open air-drive in σινεμά στο Χαϊδάρι με πλήθος κόσμου να αγκαλιάζει την πρωτοβουλία του δήμου.

Μετά την Γλυφάδα, όπου ο κόσμος έζησε μια αλλιώτικη εμπειρία παρακολουθώντας την προβολή της ταινίας «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» μέσα από τα αυτοκίνητά του στο Γκολφ της Γλυφάδας, σειρά είχε τώρα το Χαϊδάρι.

Ο Δήμος είχε ανακοινώσει την εκδήλωση πριν από 2 εβδομάδες, και οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου αλλά και των γύρω περιοχών συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην περιοχή της Αφαίας, προκειμένου να πάρουν τις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Black Panther».

Image removed.

Δωρεάν ταινία σε μια ξεχωριστή εμπειρία

Πολλοί παρακολούθησαν την ταινία από τα καθίσματα των αυτοκινήτων τους ενώ άλλοι προτίμησαν να ανέβουν στις οροφές των οχημάτων και κάποιοι άλλοι κάθισαν σε πλαστικές καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί μπροστά και στο πλάι του υπαίθριου drive in.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, με ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. «Σήμερα στην Αφαία υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι στο Χαϊδάρι με μια ξεχωριστή εμπειρία open air – drive in κινηματογράφου. Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με μια βραβευμένη με Όσκαρ (black panther) ταινία. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης, ώστε και στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες να βρισκόμαστε μαζί, να διασκεδάζουμε και πάντα να Μένουμε Ασφαλείς» ανέφερε η ανάρτηση του Δήμου Χαϊδαρίου.

Πηγή: mailynews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις