Έξι εξιχνιάσεις εγκληματικών πράξεων στο Χαϊδάρι

Αύξηση σε εξιχνιάσεις εγκλημάτων και ελέγχους με σημαντικά αποτελέσματα παρουσιάζει στο ενεργητικό του το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου.

Μετά από εντατικές έρευνες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ή καταζητούνται κακοποιοί, οι οποίοι -στις περισσότερες περιπτώσεις- είχαν προβεί σε εγκλήματα κατά ιδιοκτησιών στο Χαϊδάρι.

– Σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνελήφθησαν ημεδαποί, κατηγορούμενοι για πλήθος περιπτώσεων κλοπών σε βάρος αλλοδαπών.

– Επίσης σε συνεργασία με την ίδια υπηρεσία εντοπίστηκαν οι δράστες που νυχτερινές ώρες διέρρηξαν τα δύο υποκαταστήματα της αλυσίδας «Σκλαβενίτης» στο Χαϊδάρι.

– Συνελήφθη σεσημασμένος Γεωργιανός που έκανε διαρρήξεις σε αποθήκες πολυκατοικιών στο στην πόλη μας.

– Συνελήφθη 18χρονος Χαϊδαριώτης για πλήθος κλοπών από οικίες στην πόλη μας και σε άλλες περιοχές. Να σημειωθεί πως ο νεαρός δράστης με καταγωγή από την Αλβανία, έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν. Η λεία του ήταν πάντα χρήματα και χρυσαφικά.

– Εξιχνιάστηκε η δράση ενός ακόμα νεαρού ημεδαπού που έκανε διαρρήξεις διαμερίσματα κυρίως στις περιοχές των Κουνελίων και της Ιεράς Οδού. Αναμένεται σε βάρος του η έκδοση εντάλματος συλλήψεως και η εκδίκαση των υποθέσεων του. – Έπεσε φως στην περίπτωση της κλεμμένης Μερσεντές που είχε προκαλέσει δημοσιεύματα του ημερήσιου Τύπου και αρκετή συζήτηση τον περασμένο Δεκέμβριο, κυρίως λόγω του γεγονός ότι στο αυτοκίνητο είχαν βρεθεί δύο τρικάκια με αντεξουσιαστικό περιεχόμενο. Ταυτοποιήθηκε και καταζητείται σεσημασμένος Αλβανός κακοποιός.

Πηγή: xaidarisimera.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις