Ρατσιστική επίθεση – Πατέρας χτυπά 12χρονο συμμαθητή του γιου του

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε 12χρονος μαθητής της 6ης Δημοτικού σε πλατεία στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος, ο καυγάς ξεκίνησε όταν αρχικά τον χτύπησε ο συμμαθητής του, με τον οποίο έχει συχνές διενέξεις.

Όταν εκείνος ανταπέδωσε το χτύπημα, παρενέβη ο πατέρας του ο οποίος τον ξυλοκόπησε, ενώ ο μαθητής υπέστη θλάση στον αυχένα, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

«Αρχίζει και με βαράει», λέει ο μαθητής στον πατέρα του συμμαθητή του, ενώ κάμερα κινητού τηλεφώνου καταγράφει την επίθεση. «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο … ; Σήκω πάνω ρε».

«Το παιδί αυτό λέει στους συμμαθητές του”μην κάνετε παρέα τον Κ… , του Αλβανού», καταγγέλλει η οικογένεια του 12χρονου στην κάμερα του OPEN.

«Με βρίζει για τη χώρα μου και ο μπαμπάς του μία φορά μου φώναξε επειδή είχαμε ξανά τσακωθεί και αυτή τη φορά με έπιασε απ’ τα μαλλιά», προσθέτει ο ίδιος ο μαθητής, ο οποίος έχει γράψει αυτολεξεί την απειλή που εκστόμισε ο δράστης της επίθεσης: «Θα σε θάψω».

Δείτε το video:

Πηγή: alfavita.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:https://kedenews.gr/perifereia-attikis/dytikou-tomea-athinwn/dimos-peristeriou/%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b7-%ce%bb%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%ba%ce%b5%cf%84-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%cf%81%ce%b5/

Περισσότερα σε Ειδήσεις