Κλείνει το πάρκο σκύλων στο Περιστέρι μετά τον θάνατο σκύλου από εισπνεόμενη φόλα

Κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας σκόρπισε το θάνατο στο πάρκο σκύλων στο Περιστέρι. Σε ένα χώρο όπου πολλά σκυλάκια πάνε για να κάνουν τη βόλτα τους και οι ιδιοκτήτες τους αμέριμνοι τα αφήνουν για να παίξουν ο δολοφόνος έριξε τα δηλητήρια του.

Έτσι ένας άτυχος σκύλος που χθες το πρωί πρωί βόλτα για να χαρεί εισέπνευσε το δηλητήριο και παρότι η ιδιοκτήτρια του έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στη ζωή μετά από λίγη ώρα ξεψύχησε.

Το εισπνεόμενο δηλητήριο ήταν τόσο δυνατό όπως είπε η κτηνίατρος που δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει ο σκύλος ράτσας ροντβάϊλερ.

Ο χώρος λειτουργεί εδώ και χρόνια και είναι σε σημείο απόμακρο από κατοικημένη περιοχή, που σημαίνει ότι κανείς δεν ενοχλείται στη πραγματικότητα και ο δολοφόνος έχει μίσος για τα ζώα. Είναι άκρως επικίνδυνος.

Ο χώρος μετά από εντολή του δήμου κλείνει προσωρινά για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για απολύμανση προκειμένου να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει να βρεθεί ο δολοφόνος ζώων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με μήνυμα.

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του άτυχου σκυλάκου ράτσας ροτβάιλερ το πάρκο στο Περιστέρι είχε παντού τη λεγόμενη “εισπνεόμενη” φόλα.

Με ανάρτησή της σε ομάδες, η ιδιοκτήτρια του σκύλου ενημέρωσε τους φιλόζωους να μην πάνε με τα ζωάκια τους στο πάρκο καθώς το δικό της βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο κτηνιατρείο όλο το  πρωί αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

/*-->*/ /*-->*/

Διαβάστε περισσότερα νέα για την Περιφέρεια Αττικής

Περισσότερα σε Ειδήσεις