Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 64χρονης στο Ίλιον

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 64χρονης στον Ίλιον σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρια, ο οποίος αναφερόμενος στα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής δήλωσε: «Πρόκειται για μακροσκοπική εικόνα παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου και πνευμονικού οιδήματος υπό περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση».

 

Η άτυχη γυναίκα από το Ίλιον πέθανε εχθές λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της για τον κορονοϊό.

Ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλόγριας που διενήργησε, την εξέταση επισήμανε στο protothema.gr πως διαπιστώθηκε «μακροσκοπική εικόνα παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου και πνευμονικού οιδήματος υπό περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση».

Με λίγα λόγια, εντοπίστηκε ένα παλαιό έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα και έχουν σταλεί και δείγματα για ιστολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάτι άλλο. Όμως μακροσκοπικά ορατή θρόμβωση, δεν βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και αν υπάρχει αυτό θα φανεί ιστολογικά. Αυτό που βρέθηκε ήταν ένα παλαιό έμφραγμα και ένα πνευμονικό οίδημα και τα υπόλοιπα θα φανούν ιστολογικά.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα γι΄αυτό και τα ακριβή αίτια θανάτου της προσδιορίσθηκαν μετά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής και των όποιων τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων κριθούν αναγκαίες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις