Ο Δήμαρχος πρόσφερε λουλούδια για τη μέρα της γυναίκας

Σε παράδοση πάει να εξελιχθεί η δράση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για το Αιγάλεω κάθε χρόνο τη μέρα της γυναίκας. Ο Γιάννης Γκίκας, δήμαρχος Αιγάλεω, ήταν και φέτος πιστός στο ραντεβού του για να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας χαρίζοντας λουλούδια στις κυρίες που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης.

Ενδεικτική του σεβασμού στις γυναίκες της πόλης, η συμβολική κίνηση του Δημάρχου Αιγάλεω, μαζί με τα μέλη της παράταξης, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στους δρόμους και τα καταστήματα στο Αιγάλεω.

«Δίπλα στις σημαντικές ενέργειες στον δήμο Αιγάλεω, όπως η δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να κάνουν το τεστ Παπανικολάου και να ενημερωθούν για τους τρόπους προστασίας τους την εβδομάδα που πέρασε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω συνεχίζει την παράλληλη προσπάθεια της στην κοινωνία. Στοχεύουμε να φέρουμε στο προσκήνιο τη σημασία της γυναίκας στην καθημερινή ζωή της πόλης με δράσεις στην καρδιά της πόλης όπως κάθε χρόνο” τόνισε ο γραμματέας της δημοτικής παράταξης, Γιώργος Στεφανάκος.

Αφού συνομίλησε με πολλές γυναίκες και με τα στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για το Αιγάλεω, για τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο τους στη σημερινή κοινωνία, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας ανέφερε χαρακτηριστικά, “και φέτος τιμούμε τις γυναίκες,” ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλες!

λουλούδια

Περισσότερα σε Ειδήσεις