Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών στο Αιγάλεω

Με συμβολικές εκδηλώσεις από το κέντρο πρόληψης “Άρηξις”, σε συνεργασία με τον δήμο Αιγάλεω, τους δήμους Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου, τη Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω τιμήθηκε η παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους.

Υποστηρίζοντας ανθρώπους και κοινότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, η καθιέρωση της παγκόσμιας ημέρας στοχεύει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για το μεγάλο πρόβλημα που αντιπροσωπεύουν οι παράνομες ναρκωτικές ουσίες στην κοινωνία. Μέσω της λειτουργίας του περιπτέρου από τη Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω και το Κέντρο Πρόληψης στην πλατεία Μετρό Αιγάλεω “Άρηξις” οι δημότες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τι συμβαίνει σήμερα σχετικά με το ζήτημα. Επιπλέον, φιλοτεχνήθηκε μία εμβληματική τοιχογραφία στον χώρο του 3ου Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Αιγάλεω, ώστε μέσω του γκράφιτι να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα και στη νέα γενιά.

Αν γνωρίζουμε τις πραγματικές διαστάσεις του ζητήματος, μπορούμε να βρούμε λύσεις και να το αποτρέψουμε τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, ο οποίος έδωσε έμφαση ιδιαίτερα στους τρόπους πρόληψης του φαινομένου στις μέρες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεταμορφώνεται o Πύργος Πειραιά, το δεύτερο ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα