Αγία Βαρβάρα: Ο ιατροδικαστής μέτρησε 70 τραύματα στην σορό της 50χρονης

70 τραύματα στην σορό της 50χρονης

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 70 τραύματα από το στιλέτο του δολοφόνου μέτρησε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην σορό της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα.

Του Γιώργου Σόμπολου 

Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση σοκάρουν, καθώς διαφαίνεται ένα πρωτοφανές μίσος για το θύμα, υποστηρίζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Από την ενημέρωση που είχαν από τον πολύπειρο ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, φαίνεται ότι το θύμα, πλην των 70 τραυμάτων, φέρει και επτά αμυντικά τραύματα στα χέρια. Δηλαδή η 50χρονη, όχι μόνο υπέφερε στα χέρια του ή των δολοφόνων της, αλλά προσπάθησε κιόλας να αμυνθεί, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Καλά την διάρκεια της εξέτασης, ο ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης έλαβε δείγματα τα οποία έστειλε για εξέταση σε εργαστήρια, δηλαδή για τοξικολογικές και ιστολογικό εξετάσεις, για να διαπιστώσει εάν της είχε χορηγηθεί κάποια ουσία.Ο θάνατος της 50χρονης, προήλθε από τις μαχαιριές στην τραχειλική χώρα, δηλαδή στον λαιμό. Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι ωστόσο συνέχισαν να την μαχαιρώνουν και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι κυριολεκτικά μαρτύρησε στα χέρια των δραστών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις