Περιπολικό θάφτηκε κάτω από το χιόνι στα Βίλια (photo,video)

Το χιόνι «έπνιξε» τα Βίλια Αττικής! Μάλιστα, ένα περιπολικό θάφτηκε κάτω από το χιόνι με αποτέλεσμα να είναι ορατός μόνο ο... φάρος του οχήματος!

Αστυνομικός του τοπικού αστυνομικού τμήματος που μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 δήλωσε:

«Το χιόνι στους κεντρικούς δρόμους ξεπερνάει το 1,5 μέτρο. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Μέσα σε δύο 24ωρα έπεσε όλο αυτό το χιόνι. Ο κρατικός μηχανισμός θα έλεγα ότι είναι σε ετοιμότητα».

Ενώ τα προηγούμενα χιόνια δεν έχουν προλάβει ακόμα να λιώσουν, νέα χιονόπτωση έρχεται να αυξήσει τόσο την ποσότητα όσο και τα προβλήματα στην περιοχή. Μάλιστα για κάμποσες ημέρες υπήρξε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση το οποίο όμως αποκαταστάθηκε από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ.

Η περιοχή παραμένει για τέταρτη ημέρα χιονισμένη, με τη συνοικία του Αγίου Νεκταρίου να παραμένει «θαμμένη» κάτω από το χιόνι, χωρίς καμία δυνατότητα πρόσβασης στον «έξω κόσμο». Στη συνοικία ζουν τέσσερις οικογένειες, οι οποίες έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα. Σύμφωνα με το Open Beyond, μπουλντόζες του στρατού έχουν σπεύσει στην περιοχή για να προσεγγίσουν τον οικισμό και να δοθεί πρόσβαση στους κατοίκους.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ένα νέο κύμα ψύχους με χιόνια, πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες για τα επόμενα 24ωρα, ειδικότερα όμως από το βράδυ της Κυριακής και για τουλάχιστον ένα 48ωρο ακόμη.

Με πληροφορίες από: thriassio.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις